22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Altıntaş'ta 3 ayrı kaza

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 3 ayrı trafik kazası meydana geldi. Kütahya Afyonkarahisar karayolunun 36. km.sinde A.İ. idaresindeki otomobil Kütahya istikametinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole takla attı. Araç sürücüsünün yaralandığı kazada yaklaşık 8 bin TL maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Altıntaş-Dumlupınar karayolunun 13. km. sinde Dumlupınar istikametine otomobili ile giden A.Ö. seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yol kenarında lastiği patlayan traktöre arkadan çarptı. Kazada her iki aracın da sürücüsü yaralanırken yaklaşık 6 bin TL maddi hasar meydana geldi.

Bir diğer kaza ise Gediz-Altıntaş karayolunda meydana geldi. Yolun 31. km.sinde Ü.A. kamyonu ile Gediz ilçesinden Altıntaş ilçesi istikametine seyir halindeyken dikkatsiz davrandığı için direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şarampole takla atan araçta yaklaşık 10 bin TL maddi hasar oluşurken araç sürücüsü Ü. A. da yaralandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 18:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURİ IP: 78.173.142.xxx Tarih : 24.09.2011 00:08:03

 KÜTAHYA 'NIN VE İLÇELERİNİN YOLLARI NİÇİN YAPILMIYOR ANLAMIYORUM. BİR ÇOK İLDE ARTIK YOLLAR 3 ŞERİT SICAK ASFALT YAPILIRKEN KÜTAHYA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR!!!