16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Altıntaş’ta lale devri

ALTINTAŞ’TA LALE DEVRİ

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan parktaki laleler dikkat çekiyor. Parkın yeşil alanlarına dikilen laleler ilçeye ayrı bir güzellik katıyor.

Altıntaş’ta yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanarak halkın hizmetine açılan park çeşitli olanaklarıyla vatandaşa hizmet verirken park içerisine dikilen laleler de dikkat çekiyor.

Çocuk oyun alanı, kamelyaları, havuz başı çay bahçesi ve serbest oturma bankları ile Altıntaşlılara ve ilçe dışından gelen misafirlere hizmet vermeye başlayan parkın yeşil alanı ve çiçeklendirme çalışmaları da ilgi odağı oluyor. Parka dikilen lalelerin parka ayrı bir güzellik kattığını ifade eden park müdavimi çevre halkı, bu çalışmalarından dolayı Altıntaş Belediyesini tebrik ettiklerini bildirdi.

Diğer yandan da hizmete giren parkın hizmetlerinin düzenli ve sağlıklı bir şekilde devam etmesi için parka halk olarak sahip çıkılması ve korunması gerektiği de bazı vatandaşlarca kaydedildi.

ALTINTAŞ’TA LALE DEVRİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2011 Çarşamba 12:13:04
Güncelleme :18 Mayıs 2011 Çarşamba 17:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
altintasli altintas IP: 188.101.28.xxx Tarih : 19.05.2011 10:55:36

sayin belediye baskanima.parkin yapildigi yerdeki hamam nereye göturmeyi dusunuyorsunuz? yada hic bir yeremi göturmek istemiyorsunuz.yada vatandas hamam ihtiyacini gidermek icin kutahyaya gitmeyemi devam etsinler.yada nasilsa havalimani yapiliyor .izmir'e de gidebilirler mi diyorsun?