2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Amatör kulüplere maddi destek

Kütahya’da bulunan Amatör Spor kulüplerine verilmek üzere Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe tarafından ASKF Başkanı Murat Cengiz’e 15 bin TL yardım çeki verildi.


İl Daimi Encümeni ile yapmış oldukları toplantıda amatör spor kulüplere İl Özel İdaresi bütçesinden 15 Bin TL tutarında yardım yapma kararı alındığını ifade eden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, “Bugün yapmış oldukları toplantıda Amatör Spor Kulüplerimize İl Özel İdaresi bütçesinden 15 Bin TL tutarında yardım yapma kararı aldık.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımıza bunu tüm spor kulüplerine ulaştırmak üzere biz takdim ediyoruz. Dileğimiz, spor kulüplerimizin amatör ruhla sporu en iyi şekilde gençlerimize sunması ve Kütahya’mızı temsil eden yeni sporcularımızın yetişmesidir. İl Özel İdaremizin de imkanı bu kadar, keşke daha çok imkanımız olsa da daha çok yardım yapabilsek”dedi.


Encümen üyesi arkadaşlarının hepsinin bu konuda ortak emeğinin olduğunu ve geçen sene bu yardımın malzeme olarak yapıldığını belirten Vali Kocatepe, “Geçen sene malzeme olarak yaptığımız yardımı bu sene spor kulüplerimizin lisans vb ihtiyaçlarının giderilmesi için nakit talep etmeleri üzerine bu kararı aldık. Tabi bu arada spor sahalarımızı da yapıyoruz, bir sahamızı sentetik çim yaptık, Asım Alkış sahamızı da sentetik çim yapmak için çalışmalarına başladık. Bu yıl 350 bin TL’lik yatırım var. Ayrıca altı ilçemizde spor salonu inşaatımız var, bazıları bitme aşamasında bazılarında da çalışmalar devam etmektedir” diye konuştu.
Törende, Vali Şükrü Koatepe, İl Daimi Encümen üyeleri ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 17:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?