30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Anavatan'dan AKP'ye transfer

Uzun Yıllardır Anavatan Partisi’nde siyaset İl Kadın Kolları Başkanı ve Anavatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Suna Mahbup AK Parti’ye transfer oldu.


Sürpriz bir transferle AK Parti kadrolarına dahil olan Anavatan İl Kadın Kolları Başkanı ve Anavatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Suna Mahbup İnce bundan sonra siyasete AK Parti’de devam edeciğini açıkladı. İl Başkanı Dursun Ali Yıldız’ın taktığı rozetle resmen AK Partili olanİnce şöyle konuştu; “Siyaset hayatımın bir parçası. AK Parti kadrolarında ki başkanlarımı da sevdiğimden dolayı saygı çerçevesinde bundan böyle siyasete AK Parti’de devam edeceğim. Siyasette kadın olmalı. Şimdiye kadar siyaset yaptığım Anavatan Partisi’ne de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Orada ki arkadaşlara gerçekten saygı duyuyorum. AK Parti’yi beğendiğim için ve burada hizmet etmek istediğimden dolayı siyasi hayatımı AK Parti’de devam ettirme kararı aldım. Sağolsun İl Başkanımız gereken ilgi ve alakayı gösterdi. Kedilerine ve yönetimine de teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi yerel seçimler yaklaşıyor, bundan sonra toz toprak demeden AK kadınlarımızla yola devam edeceğiz. Anavatan Partisi’nde benimle birlikte çalışan bayan arkadaşlarımızı ve tüm Manisalı kadınlarımızı AK Parti’ye davet ediyorum.“


AK Parti İl Başkanı Dursun Ali Yıldız bu transferden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “1994-1999 yılları arasında Suna hanımla birlikte Belediye Meclisindeydik. Birlikte halkımıza güzel hizmetlerimiz oldu. Bugün de Suna Hanımı aramızda görmekten memnun olduk. Bundan sonra hep birlikte AK Parti kadrosunda çalışmaya ve her şeyin en güzeline layık olan halkımıza hizmete edeceğiz.”

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 17:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?