3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Anne cinayetten tutuklandı!

Kütahya'da başından vurularak öldürülen 10 yaşında öğrencinin gözaltına alınan annesi katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklanırken, baba ve babaanne de "delilleri yok ettikleri" gerekçesiyle cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Emet ilçesine bağlı Eğrigöz beldesinde, 3 Eylül İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Mustafa B. (10), babası Mehmet B.'ye ait tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Aile fertlerine göre; M.B. okul çıkışı taşımalı servis ile her gün olduğu gibi evine döndü. Evde babasına ait tabanca ile oynamaya başlayan ve daha sonra silahı başına dayayan M.B., kendisini vurarak hayatını kaybetti.

Beldedeki vatandaşlar tarafından hemen Emet Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuğun olay yerinde öldüğü anlaşıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan jandarma, baba Mehmet B., anne Müzeyyen B. ve babaanne Fatma B.'yi ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

Olayın ilk etapta intihar olduğu düşünülürken, dün yapılan soruşturmada anne Müzeyyen B., "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Tüyler ürperten olayın ardından beldede büyük bir şok yaşandı. Gözaltına alınan baba Mehmet B. ve babaanne Fatma B. de "suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 10:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?