2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AP'nin kuruluş yıldönümünü kutladılar

Demokrat Parti (DP) Kütahya Belediye Başkan Adayı Mimar Ersen Fikret Erguz, GİK üyesi İlhami Özatağ, Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek ile birlikte Ankara’da gerçekleştirilen Adalet Partisi’nin (AP) 48. kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı.

Etkinlikler öncesi DP Genel Merkezi'nde Genel Başkanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Erguz, Soylu ile birlikte Eski TBMM Başkanlarından Osman Avcı’nın cenaze merasimine de iştirak katıldılar.

DP Genel Merkezinde Süleyman Soylu ile görüşen DP Kütahya Belediye Başkan Adayı Mimar Ersen Fikret Erguz, 1971’den beri AP, DYP, DP çizgisinden hiç sapmadan siyaset yaptığını, Kütahya’da gerek Belediye Meclis üyesi ve Komisyon Başkanı olarak görev aldığı dönemlerde, gerekse Kütahyaspor Başkanı olarak Kütahya’ya hizmetler etmeye çalıştığını, Kütahya sevdalısı bir kişi olduğunu belirterek, bir sevdamızda Demokrat Parti'dir. Demokrat Parti’nin başarısı için çalışacağız.

Kendisinin yıllarca belediye meclislerinde görev yaptığını, mimarlık mesleği nedeniyle de Kütahya’nın yapılaşma ve şehirleşme sorunlarını iyi bildiğini kaydeden Erguz, Kütahya Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda, Kütahya’da değişim yaşanacağını, ortaya koyacağı projelerle Kütahya’nın önünün açılacağını, daha modern bir şehir görünümüne kavuşacağını söyledi. Erguz, Kütahya’daki birçok yatırımın DP, AP, DYP dönemlerinde gerçekleştiğini belirterek, Kütahya halkı bizi hizmetlerimizle, eserlerimizle biliyor, tanıyor” dedi.

DP Lideri Soylu, “Sizin gibi yıllardır DP misyonuna hizmet etmiş, bilinen, tanınan, belediyecilik ve şehircilik konusunda tecrübeli, liyakatli, dürüst bir kişinin Kütahya Belediye Başkan adayımız olmasından gurur duydum, onur duydum. Kütahya’ya hizmet adına aday olduğunuzdan, dolayı sizi tebrik ederim. Başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, GİK Üyesi İlhami Özatağ’a, Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek ve Başkan Adayı Ersen Fikret Erguz’a, Adnan Menderes’i milletvekili çıkaran ve O’nun Başbakanlığının önünü açan Kütahya’nın Demokrat Parti misyon için öncü olduğunu vurgulayarak, 29 Mart 2009 seçimlerinde belde, ilçe ve il belediye başkanlıklarını, belediye meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini Demokrat Parti’nin liyakatli kadrolarına kazandırmak için var gücünüzle çalışın, Demokrat Parti’yi, Kırat’ı Kütahya’da şahlandırın. Sizlere desteğimiz ve güvenimiz tamdır" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 15:22:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?