29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Ara yollar genişletiliyor

Doğalgaz hat döşeme çalışmaları kapsamında Tavşanlı Belediyesi, hat geçiş güzergahları bölgesinde yol genişletme çalışmalarına başladı.
Geçtiğimiz yıl başlanılan doğalgaz hattı döşeme işi öncesi Tavşanlı Belediyesi ara yolları da genişleterek daha kullanılabilir bir hale getiriyor.


Yapılan bu çalışmaların kalıcı ve uzun ömürlü olması için uğraş verdiklerini belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "Doğalgaz hattı döşemesi sırasında güzergah boyu yeni kazılarla karşı karşıya kalıyoruz. Programlarımız dahilinde bu sorunları ortadan kaldırmak için ikinci bir kazı olmaması için hat döşeme çalışmalarının başlayacağı yolları öncelikle genişleterek düzenleme aşamasına getiriyoruz. Üç Eylül Caddesinde başlattığımız çalışmalarda Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne kadar olan yolu genişleterek istinat duvarlarının örülmesi devam ediyor. Doğalgaz hat döşemelerinin tamamlanmasının ardından bu caddemizin kaldırım ve bordür işleri tamamlanacaktır. Böylelikle hem doğalgaz hat döşeme çalışmaları hem de yollarımızın, sokaklarımızın yeniden düzenleme çalışmaları bir arada yürütülmüş oluyor" dedi.

..
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 10:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?