30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

'Artık akıllı insanlar para kazanacak'

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, Türkiye ekonomisinin önümüzdeki dönemde şahlanacağını söyledi.


AK Parti davasının sonuçlanmasıyla belirsizliğin artık sona erdiğini belirten Nafi Güral, "Benim iş dünyasından görmek istediğim, şartlar ne olursa olsun herkesin işlerine iyi sarılmasıdır. İş dünyası hiç bir zaman frene basmamalıdır. Frene basıldığında tekrar kalkmak zor oluyor. Türkiye önümüzdeki dönemde şahlanacaktır. Şahlanmaktan pay alabilmek için herkes şimdiden şahlanışa hazırlaması lazım. Artık bitkinlik yok, umutsuzluk yok, yılgınlık yok, çaresizlik yok. Bundan böyle bunların hep aksi olacak. Her şey eskisi gibi olmayacak. Eskisi gibi stoktan para kazanmak, paradan para kazanmak, bayiliklerden para kazanma devri geçmiştir. Şimdi akıllı insanların para kazanacağı devir geldi. Türkiye son 40 yılını hep enflasyon ortamında tamamladı. Türkiye'nin sanayileşmesi de ticaretinin gelişmesi de enflasyon dönemindeki kültürlerle yaşatıldı. Artık o dönemler geçti. İnsanların neler bekledikleri bilmesi lazım. İş dünyası olarak öyle bir hale gelmiştik ki, biz 'yangın var' diye bağırıyor ve Ankara'dan su istiyorduk. Ankara bize su yerine benzin gönderiyordu. Yangına su yerine benzin dökülürse ne olacağını herkes çok iyi biliyor. Böyle bir dönemden geçtik. Yeni dönemde Türkiye'den ve Kütahya'dan çok umutluyum. Her şey çok güzel olacak. Artık Türkiye'nin gündemi saçma sapan konularla sarsılmayacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 12:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit IP: 78.176.226.xxx Tarih : 2.08.2008 11:58:04

Sn N GÜRAL ile ilgili tüm haberlere yorum yazmış kendilerinden öygü ile bahsetmiştim.Haberin başlığı çok güzel.hakikaten bundan sonra akıllı insanların para kazanacağı bilgi-bilişim cağına giriyoruz.Ancak yazının devemında başlığın içini dolduran ifadelere rastlayamadım.Ne yapılmalı?İnsanlar çini işinin suyunu çıkaracaklar kalitesiz üretimde çin le yarışmak mümkün değil.onun için kalitesiz imalatın ve fazla arzın önlenmesi için Sn GÜRAL insanlara ÇİNİ dışında başka işler öğretmelidir.Saygılar.