19
Nisan
2024
Cuma
KÜTAHYA

Av tüfeğiyle öldürüldü

Kütahya’da park halindeki otomobilde çıplak kadın cesedi bulundu. Polis, cinayet sorumlusu olarak 2 kişiyi gözaltına aldı.

Tüyler ürperten olay Kütahya’da yaşandı. Park halindeki otomobilin arka koltuğunda 25 yaşındaki Ümit Z. A., göğsünden av tüfeğiyle vurulmuş halde buldu. Babasının aracını kullanan Semih D. İle arkadaşı Orhan S., saklandıkları evde bulunarak cinayet sorumlusu olarak gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. 155 polis imdat hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi 'Fatih Sultan Bulvarı'nda eczanelerin önünde park halindeki otomobilin arka koltuğunda ceset var, gidin alın' ihbarında bulundu. Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, verilen adrese gitti. Polis ekipleri, plakası verilen ve kapıları kilitli olan otomobilin arka koltuğunda göğsünden av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş, üzerinde sadece külotu olan çıplak kadın cesedinin olduğunu fark etti.

Otomobil, içesindeki cesetle birlikte çekiciye yüklenerek Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanenin morg giriş kapısı önüne indirilen otomobilin kapıları çilingirle açıldı. Av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş olan kadının Ümit Z. A. olduğu belirlendi. Ceset, yapılan incelemenin ardın hastane morguna konuldu. Otomobilin bagajında da olayda kullandığı sanılan av tüfeği bulundu.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde cinayet zanlısı olarak araç sahibi Kadir D.'in oğlu Semih D. ile arkadaşı Orhan S.'ı Bahçelievler Mahallesi Yörünge Sokak'ta saklandıkları bir evde yakaladı. 2 şüpheli gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi

...
Yayın Tarihi : 22 Mart 2013 Cuma 16:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?