7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Aydoğan, üçüncü kez başkan

ALİ AYDOĞAN, ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞKAN

Ali Aydoğan’ın iki dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı 1267 ortaklı Kütahya’nın Simav Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, yönetim ve denetim kurulu üyeliklerinden bir bölümünün istifalarının ardından görev süresinin dolmasına iki yıl kala Olağanüstü Kongreye gitti. Belediye Düğün Salonunda bu gün gerçekleşen kongreye Ali Aydoğan’ın yanı sıra esnaf Ahmet Esen’de adaylığını koydu.

Yaklaşık 900 ortağın katıldığı kongrenin Divan Başkanlığını Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Enver Erdoğan yaptı. Divan Başkanlığına önerge veren delegeler yönetim ve denetim kurulu üyelerinin açık oylamayla yapılmasını istedi. Açık oylamaya katılan yaklaşık 900 delegenin 850’si Ali Aydoğan başkanlığındaki Mahir Yüksel, Fatih Orman, Baki Benli, Kamuran Ababay, Kamil Karaman ve Osman Gülser’den oluşan listeye açık destek verdi.

Kamil Esen’in listesine salondaki delegelerden 50’si ellerini kaldırarak destek verdi. Divan Başkanı Erdoğan açık oylamanın sonuçlarını açıkladı.Simav Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifinin yeni dönemde Ali Aydoğan’ın listesinin açık oyla kazandığını duyurdu. Oylamanın ardından kürsüye gelen Aydoğan, kendisine güven duyan kooperatif ortaklarına teşekkür etti. Aydoğan, yeni dönemde ekonomik kirzden iyice bunalan ortaklarına dağıtmak üzere 4 milyonluk kredinin hazır olduğunu söyledi. Şartları uyan tüm ortaklarına kredi verebileceklerini kaydetti.

Ali Aydoğan’ın Denetleme Kurulu listesinde Ali Okulay, Mustafa Özdemir ile Güngör Boran yer aldı. Üçüncü dönem için Simav Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını açık farkla kazanan Ali Aydoğan’ın yönetim Kurulu yedek listesinde Şükrü Yiğit, Ahmet Kurnaz, Ahmet Çavdar, Ali Aydemir, Fatih Gürakan, Arif Sezgin ve Ergün Başaran bulunuyor. Denetleme Kurulu yedek üyeliklerinde ise İsa Aydoğan, Nedim demir ile Hüseyin Erken yer alıyor.

ALİ AYDOĞAN, ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞKAN
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 15:13:05
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 16:20:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?