3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

'Ayın polisi'ne takdirname

BAŞARILI POLİS MEMURUNA KAYMAKAMDAN TAKDİRNAME

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, görevinde üstün başarı gösteren polis memuru Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Gediz Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Beytullah Uslu, “Görevinde gösterdiği başarı, performans, uyum ve arkadaş ilişkileri ile üstlerine karşı tutum ve davranışlarından “dolayı 2009 Yılı Kasım ayında “AYIN POLİSİ” olarak seçildi. Ayın Polisi seçilen Polis Memuru Beytullah Uslu için İlçe Kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi.

Törende polisin performansının artırılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünün uygulamaya soktuğu polis hizmetlerinde çalışan personelin moral motivasyonunun artırılması, elde edilen başarısının teşvik edilmesi ve astlarına örnek olmasına yönelik çalışmaların İlçe Emniyet Müdürlüklerine de yayıldığını söyledi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen söz konusu çalışmalarda üstün başarı gösteren personelin değerlendirilmesini yapmak üzere kendisinin başkanlık ettiği, Emniyet Amiri Sadettin Kaynar, Komiser Yardımcısı Eyüp Gördesli ve Komiser Zekeriya Yazan tarafından oluşturulan bir komisyon kurduklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, “Müdürlüğümüz Asayiş Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Beytullah Uslu görevinde gösterdiği başarı, performans, uyum ve arkadaş ilişkileri ile üstlerine karşı tutum ve davranışlarından “dolayı 2009 Yılı Kasım ayında “AYIN POLİSİ” olarak seçildi. Bu güzel çalışmalardan dolayı kendisini kutluyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak için gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla çalışan tüm emniyet personelini yürekten kutladığını söyledi.

Konuşmaların ardından ayın polisi seçilen Polis Memuru Beytullah Uslu, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122.Maddesi uyarınca Takdirname ile ödüllendirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 17:19:00
Güncelleme :27 Aralık 2009 Pazar 22:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?