7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Bakan Eroğlu geliyor

ÇEVRE VE ORMAN BAKANI VEYSEL EROĞLU KÜTAHYA’YA GELİYOR

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun, 5 Şubat Cuma günü Kütahya'ya geleceği bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Eroğlu'nun Kütahya'da düzenlenecek olan İl Koordinasyon Toplantısı'na başkanlık yapacağı belirtildi.

Bakan Eroğlu’nun başkanlığındaki İl Koordinasyon Toplantısı'na Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Kütahya Milletvekilleri, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, DSİ Genel Müdürü Haydar Koçaker, Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça, AGM Genel Müdürü Hanifi Avcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Prof. Dr. M. Kemal Yalınkılıç, Eskişehir DSİ 3. Bölge Müdürü, Kütahya Orman Bölge Müdürü, Meteoroloji Eskişehir Bölge Müdürü, Kütahya İl Çevre ve Orman Müdürü Mehmet Kuş'un katılacağı ifade edildi.

Toplantıda bakanlığın Kütahya’da gerçekleştirdiği çalışmalar ile 2010-2011 yatırımlarının da geniş şekilde ele alınacağı kaydedildi.

Eroğlu'nun aynı gün Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Güner Önce ve AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret edeceği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 15:34:01
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 17:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?