7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Bakan Yazıcı Kütahya'da

BAKAN YAZICI KÜTAHYA'DA

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda 331. kısa dönem olarak vatani gönevini yapmakta olan Endüstri Mühendisi oğlu Mustafa Yazıcı'nın yemin törenine katıldı.

Yemir töreninden basın mensuplarına görüntü ve fotoğraf alınmasına izin verilmezken, Bakan Hayati Yazıcı, oğlunun askerliğini ile ilgili duygularını Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaretinde dile getirdi.

Bakan Yazıcı, "Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda kısa dönem olarak askerlik görevine yapmakta olan oğlumun yemin törenine kaltılmak üzere Kütahya'ya geldim. Ben böyle bir yemin törenine ilk defa katıldım. Askerlik disiplini çok güzel. Bir ay olmasına rağmen duruş, ses ve yürüyüşleriyle bayağı asker olmuşlar. Bunu görmekten büyük bir mutluluk duydum. Asker bizim çok önemli bir kurumumuz. Biz asker ocağına 'peygamber ocağı diyoruz'. 'Askerlerimizin hepsine mehmetçik deriz'. Önem verdiğimiz kutsal bir kurumumuz. Bunun bir parçasında oğlumun da bulunması büyük mutluluk duydum" dedi.

Bakan Yacızı, oğlu Mustafa Yazıcı'nın yemin töreninin ardından Vali Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanı Mustafa İça'ya maamlarında ziyaret ederek, kentle ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Bakan Yacızı, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından karayolu ile İstanbul'a hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 13:44:05
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 18:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?