8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Baltalı bıçaklı vahşet!

KÜTAHYA'DA EMEKLİ MEMUR BALTAYLA ÖLDÜRÜLDÜ

Kütahya'da emekli bir memur, evinde bıçak ve baltayla öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kütahya Fatih Anadolu lisesinden memur olarak emekli olan ve son 8 yıldır evinde tek başına yaşayan Bekir Gök (56) kendisine ait Saray Mahallesi Fuatpaşa Caddesi'deki evinde oğlu Nezih Gök tarafından ölü bulundu. Babası Bekir Gök’ten son 6 gündür haber alamadığı için Eskişehir'deki evinden gece 11.00 sıralarında Kütahya’ya gelen Nezih Gök kapı açılmayınca çilingir yardımıyla kapıyı açtı.

Evin banyo kısmında babasının cansız cesediyle karşılaşan Nezih Gök durumu 155 polis imdata iletti. Olay yerine gelen 112 acil yardım ve polis ekipleri olayın cinayet olduğu kanısına vardı. Bekir Gök banyoda yüz üstü yerde yatar vaziyette sırtından 3 bıçak darbesi ve kafasından 3 balta darbesi alarak feci şekilde can verdiği ortaya çıktı.

Olayı ortaya çıkartan Bekir Gök’ün oğlu Nezih Gök (30) en son bir hafta önce babasıyla telefonda görüştüğünü hiçbir anormallik sezmediği söyledi.babasının başka bir kadınla aşk hayatı yaşadığı iddiasını bilmediğini söyleyen Nezih Gök, "Babamı 6 gün dür telefon ile aradım ulaşamadım. Telefonu çalıyor ama cevap vermiyor. Şüphelenerek Eskişehir’den Kütahya’ya gelerek bu olayla karşılaştım. Çok üzüldüm babamın katil yada katilerinin bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

Cinayetin işlendiği evde polisin yaptığı araştırmada Bekir Gök’e ait cep telefonu, kimlik ve paralarında zanlı veya zanlılar tarafından götürüldüğü ortaya çıktı.

Olay yerinde inceleme yapan cumhuriyet savcısı evi müdürledi. Bekir Gök’ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Polis olayla ilgili çok yönlü araştırma başlattı.

KÜTAHYA'DA EMEKLİ MEMUR BALTAYLA ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 15:28:00
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 16:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?