16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Bana ilişki teklif etti!

KAZA SANILDI, CİNAYET ÇIKTI

Kütahya'da, motosikletinin yanında yerde yatarken bulunan ve kaza geçirdiği sanılarak hastaneye kaldırılan şahsın bıçaklandığı ortaya çıktı.

İlginç olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Pirler Mahallesi'nde meydana geldi. Dede Sokağı üzerinde, başı kasklı bir kişinin devrilmiş vaziyetteki 43 FY 805 plakalı motosikletin yanında yattığını gören vatandaşlar polisi aradı. Kaza geçirdiği sanılarak çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan şahsın, 34 yaşındaki bir çocuk babası marangoz M.E. olduğu tespit edildi. Acil serviste yapılan ilk müdahale sırasında, M.E.'nin 10 yerinde bıçak yarası görüldü. Şahıs, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine giden polis, M.E.'nin bıçaklanmadan önce 20 yaşındaki marangoz kalfası P.K. ile görüştüğünü belirledi. Gözaltına alınan P.K.'nin, verdiği ifadede, "İki gün üst üste buluştuk, beraber içki içtik. İlk gün benimle ilişkiye girmek istedi. Kabul etmedim, tartışma çıktı. Ertesi gün de aynı şey oldu. Beni mahalleme bırakmasını istedim, motosikletiyle beni olay yerine kadar getirdi. Burada motosikletten indiğim sırada bana küfredip silah çekti. Ben de yanımdaki bıçağı rastgele salladım. Sonra da tabancasını alıp kaçtım" dediği öğrenildi.

Ölen kişinin silahının kurusıkı olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAZA SANILDI, CİNAYET ÇIKTI
KAZA SANILDI, CİNAYET ÇIKTI
KAZA SANILDI, CİNAYET ÇIKTI
KAZA SANILDI, CİNAYET ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 13:36:03
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 14:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?