29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Başarılı öğrenciler altınla ödüllendirildi

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, 2007 -2008 Eğitim öğretim yılında ÖSS hazırlık döneminde yapılan deneme sınavlarında sınıf kategorisinde birinci olan öğrenciler, Pazarlar Belediye Başkanlığı’nca Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. 

Lise 1, 2, 3.’cu sınıf öğrencileri ÖSS hazırlık dönemlerinde sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türünde yıllık ortalamalara göre dereceye giren Pazarlar Çok Programlı Lisesi öğrencileri Tuğba Aydoğan, Şevket Yulu ve Habibe Doğruoğlu Başkan Ahmet Torun tarafından ödüllendirdi. 

Gençlik Haftası sebebiyle düzenlenen halk konserinde düzenlenen törenle öğrencilere Cumhuriyet Altınları Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından verildi. Ayrıca Başkan Torun. kategorisinde birinci olan öğrencilere başarı belgeleri ile ödüllendirdi. 

Belediye Başkanı Ahmet Torun, “2007–2008 eğitim ve öğretim yılı çok zorlu geçmektedir. Ama eğitim ve öğretim açısından çok verimli geçeceğinin sinyalleri bizlere gelmektedir. 2007–2008 eğitim ve öğretim yılında ÖSS’ ye hazırlık döneminde başarılı olan öğrencileri ödüllendirmekte bizim vazifemizdir. Öğrencilerin başarısında emeği geçen, basta Öğretmenlerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim. Diğer öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırım demektir. Çünkü Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz de Belediye olarak eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca başarılı olan öğrencileri onurlandırmaya da devam edeceğiz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 12:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?