30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Başarılı öğrencilere ödül

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, OKS hazırlık döneminde yapılan deneme sınavlarında ilk üçe giren öğrenciler, Belediye Başkanlığı tarafından Cumhuriyet altını ile ödülendirildi. 

OKS deneme sınavları ortalamalarına göre, Sofular İlköğretim Okulu'ndan Hasan Çelik birinci, Pazarlar İlköğretim Okulu'ndan Yaşar Işık ikinci olurken, yine Pazarlar İlköğretim Okulu'ndan Yusuf Meşe de üçüncü olmuştu. 

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “2007-2008 eğitim ve öğretim yılı çok zorlu geçmektedir. Ama eğitim ve öğretim açısından çok verimli geçeceğinin sinyalleri bizlere gelmektedir. 2007–2008 eğitim ve öğretim yılında OKS’ye hazırlık döneminde başarılı olan öğrencileri ödüllendirmekte bizim vazifemizdir. Öğrencilerin başarısında emeği geçen, basta öğretmenlerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim. Diğer öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırım demektir. Çünkü öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz de belediye olarak eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca başarılı olan öğrencileri onurlandırmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Öğrencilerin altın ve başarı belgeleri Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından takdim edildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 14:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?