7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Başarılı takımlara ödül

GEDİZ'DE SOKAK FUTBOLU TURNUVASINDA DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜL

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, kaymakamlık ile belediye işbirliğinde gerçekleştirilen sokak futbolu turnuvasında dereceye giren takımlara törenle ödül verildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Belediye Başkan Vekili Erol Altıntaş, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Tufan, İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Ramazan Çalım, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir ve spor severler katıldı.

Umurbey Mahallesi halı saha spor tesislerinde düzenlenen 1998–2001 doğumlu çocukların katıldığı sokak futbolu turnuvasında dereceye giren ilk üç takım ile gol kralına kupa verildi.

İlk önce turnuva süresince 15 gol atarak gol kralı olan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencisi Hamza Acar'a, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı tarafından ödül verilirken, turnuvanın üçüncüsü olan Yeşilinciler takımına İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Gökhan Tufan takdim etti. İkinci olan Atatürk İlköğretim Okulu'nun kupasını Gediz Belediye Başkan Vekili Erol Altıntaş verdi. Turnuvanın şampiyonu olan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun kupasına ise İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Ramazan Çalım takdim etti.

Törende ayrıca, turnuvada emeği geçen ve hakemlik yapan Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan ile İlçe Spor ve Gençlik Müdürü İbrahim Demir’e Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kupa töreninden sonra Zafer İlköğretim Okulu kolbastı ekibi ve Form Spor Merkezi jimnastik grubunun nefes kesen gösterileri tüm izleyenleri büyüledi.

GEDİZ'DE SOKAK FUTBOLU TURNUVASINDA DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 11:06:00
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 13:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?