3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Başbakan Erdoğan Kütahya'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere Kütahya'ya geldi.

Erdoğan, öğle saatlerinde "Ata" uçağıyla Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi. Vali Mehmet Kılıçtar, AÜ Rektörü Fevzi Sürmeli, İl Jandarma Komutanı Zafer Cengiz ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan, ardından helikopterle Kütahya'ya gitti.

Şeker fabrikası alanındaki piste inen Başbakan Erdoğan'ı İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ve AK Parti milletvekilleri karşıladı. Erdoğan, daha sonra Kütahya Valiliği'ne geçti. Valilik önünde, mahalli kıyafetli Özel Konuralp İlköğretim Okulu öğrencileri İrem Şahinkaya ve Arif Baykal Erdoğan'a çiçek takdim etti. Erdoğan, alınlarından öptüğü çocuklara kitap ve oyuncak hediye etti. Polis mangasını selamlayan Erdoğan, daha sonra valilik makamına geçti.

Başbakan Erdoğan'ı taşıyan helikopterin Kütahya Dumlupınar Stadı'na inmesi beklenirken, SBS sınavındaki öğrencileri rahatsız etmemek için Erdoğan'ın şehir dışındaki piste inmeyi tercih ettiği öğrenildi. Başbakan, valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Kongresi'ne katılacak. 

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 12:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?