29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Başkan İça'nın tartışmalı ziyareti

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'nın, dün pazarcı esnafına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlere, AK Parti Teşkilatı'ndan eski İlçe Başkanı Mehmet Savungan ile Servi Mahallesi muhtarı ve Merkez ilçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyesi olan Nihat Arslan'ın katıldığı belirtildi.


Belediye'nin resmi internet sitesinde, Başkanı İça'nın gerçekleştirdiği ziyaretlere 'AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti Teşkilatı mensupları katıldı' şeklinde bildirilmesi tepkilere sebep oldu. Başkan İça'nın Cuma Pazarı'nda yaptığı esnaf ziyareti, belediyenin resmi internet sitesinde şu şekilde yer aldı: "Belediye Başkanımız Mustafa İça’nın sorunları yerinde görmek için her Cuma gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri bu hafta Servi Mahallesi ile devam etti. Servi Mahallesine gerçekleştirilen ziyarette Başkanımıza; AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Teşkilat Mensupları ile Servi Mahallesi Muhtarı Nihat Arslan ve Meydan Mahallesi Muhtarı Tevfik Karaca eşlik ettiler. Programına Eyüp Sultan camiinde kılınan Cuma namazından sonra başlayan Başkanımız, Cuma Pazarını gezerek esnafların ve mahalle sakinlerinin ilettiği kanalizasyon, park bahçe, kavşak sorunlarını dinleyerek yapılması gerekenler için ilgili birimlere talimat vererek, çözüm önerileri getirdi. Gezi esnasında vatandaşlarımız guruba yoğun ilgi gösterdiler."
AK Parti İl Başkanlığı'nın söz konusu ziyaretlerle ilgili olarak herhangi bir yönetim kurulu üyesini görevlendirmediği öğrenildi. Başkan İça'nın bu tavrının kendisini 'Belediye Başkanı adayı' gösterme gayreti olarak değerlendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 17:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan dere IP: 78.175.248.xxx Tarih : 15.11.2008 22:59:30

başkan iça gerçekten kütahya için çok şeyler yapmıştır. bir çok konuda eksigi mevcuttur ama bir çok insan gibi yeniden başkan olmasını istiyorum. işsizlige,metruk evlere,toza ve temizlige, önlem almasını istiyorum. tarihi eserlerimize sahip çıkmalı mutlaka , bu eserler yabancılarda olsa gözleri gibi bakarlar bizde yok olup gidecekler.