3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Başkan Karahan dert dinledi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknik Eğitim Fakültesi (STEF) ve Simav Meslek Yüksek Okulu (SMYO) öğrenci temsilcileri ve bir grup öğrenci 'hayırlı olsun' dileğiyle makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Kasım Karahan’a sıkıntılarını anlattı.

En büyük sıkıntılarının belediye otobüslerinden kaynaklandığını dile getiren öğrenciler, belediye otobüslerinin üniversiteye gerçekleştirdikleri günlük seferlerin saatlerinin öğrencilerin okula giriş ve çıkış saatlerine uygun bir şekilde yeniden düzenlenmesini istediler.

Otobüslerde öğrencilere yönelik paso uygulamasına başlanması yönünde istekte bulunan öğrenciler tatil günleri tek bilet uygulamasının kendilerini ekonomik olarak rahatlatacağını bildirdiler. Doğal güzellikleriyle ünlü Simav’da huzur içerisinde Simav halkı ile iç içe olmaktan mutluluk duyduklarını anlatan öğrenciler 31 Mayıs 2009 tarihinde belediyenin önderliğinde halkın katkılarıyla gerçekleşecek olan hayır yemeği ve toplu sünnet törenlerinde kendilerine bir görev verilmesi halinde gönüllü olarak çalışabileceklerini kaydetti.

Öğrencilerin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kasım Karahan, öğrencilerin arzu ve isteklerinin kendileri açısından son derece büyük önem arz ettiğini ve dileklerini öğrencilerin lehine olacak bir şekilde yeniden gözden geçireceklerini kaydetti. Karahan, 31 Mayıs 2009 tarihinde gerçekleşecek olan Büyük Hayır Yemeği ve Toplu Sünnet Törenlerinde öğrencilerle birlikte olmaktan büyük onur duyacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 13:14:50
Güncelleme :28 Nisan 2009 Salı 13:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?