3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Başkan'dan yardım derneklerine ziyaret

Kütahya'nın Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır Tavşanlı'da bulunan yardım derneklerini ve kamu yararına çalışan dernekleri ziyaret ediyor.


Tavşanlı'da çeşitli yardım konularında hizmet gösteren dernekler olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır Belediyenin sosyal alandaki çalışmalarını rahatlıkla yürütmesine imkan tanıyan yardım derneklerine teşekkür ederek ziyaretlerde bulundu.


Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tavşanlı Şubesini ziyaret eden Başkan Çakır Yardım Sevenler Derneği olarak gösterdikleri hizmetlerden dolayı dernek başkanı Gülizar Kaya ve dernek yönetimine teşekkür etti.


İhtiyaç sahiplerinin belirlenmesinde ve bu kişilerin ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra eğitim konusunda da çeşitli faaliyetlerde bulunan Derneğin çalışmalarını memnuniyetle takip ettiğini belirten Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır bu başarılı çalışmaların devam etmesini istedi.


Başkan Çakır'ın daha sonra ki durağı Tavşanlı Muhtarlar Derneği oldu.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tavşanlı Şubesi ve Tavşanlı Muhtarlar derneğinde Belediye hizmetleri noktasında da bilgiler aktaran Çakır Tavşanlı'nın güçlü bir yönetime sahip olduğunu belirterek büyük projelerin sırasıyla Tavşanlı'ya kazandırılacağını söyledi.


Mahalle muhtarlarıyla belirli dönemlerde periyodik toplantılar düzenleyerek Tavşanlı geneli hakkında daha kapsamlı bilgi akışı sağlandığını belirten Çakır mahalle sorunlarının da giderilmesinde bu toplantıların önemli olduğunu vurguladı. Çakır bu güne kadarki hizmetleri için muhtarlara şimdiden teşekkür ederken yen dönemde yapılması planlanan projeler hakkında da bilgiler verdi.
Çakır, "5 yıl ne kadar uzun gibi gözükse de aslında hizmetler noktasında Maalesef çok kısa bir zaman dilimi.

Tavşanlı'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için Belediye olarak birçok proje geliştirdik ve bu büyük projelerimizi bir an önce tamamlamak için var gücümüzle çalışmaktayız. Çevre projeleri ile halk sağlığını korumaya çalışırken aynı projelerimizle Çevremizi de koru altına almaya çalışıyoruz. Atık Su Arıtma Doğalgaz Çöp Toplama ve Ayrıştırma Merkezi bu çalışmalarımızın başlıcalarıdır. İstihdam noktasında da sıkıntılar yaşanan ilçemizde bu sıkıntıyı da hafifletecek projeleri merkezi yönetimle uyum içerisinde çalışarak Belediye imkanlarımızı da yatırımcıların lehine olacak şekilde kullanarak gelecek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 16:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?