2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Başkanlığını gençlere bırakacak

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, 26 Ocak günü yapılacak olan yönetim kurulu başkanlığı seçiminde görevini gençlere bırakmak istediğini söyledi.

14 yıldır Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Nafi Güral, her ay düzenlenen KÜTSO Meslek Komiteleri Toplansı'nda, odanın dün başlayan ve bir hafta sürecek olan seçim sürecini değerlendirdi.

Gençlere her alanda fırsat verilmesi gerektiğini belirten Nafi Güral, "Gençlerin yapamayacağı hiç bir şey yok. Ama gençlere fırsat verilmeli. Odamızın Meslek Komitesi seçimleri divem ediyor. Eğitimli genç ve bayanların bir arada görev alması benim en büyük arzum. Göreceksiniz gençler göreve aldığında önceki performanslarından daha iyi olacak. Onların başarılmarı herkese örnek olacak. Bu çatı altında çok değerli insanlar yetişecek. Kütahya'nın en büyük sıkıntılarından birisi de nitelikli insan. En çok üzüldüğün şeylerden birisi de 'adam yok' mazeteriti. Bu yalan. Nitelikli insanları bulup önünü açmalıyız. Yeni dönemde KÜTSO'nun yönetim kurulu başkanlığı gençlere bırakmak istiyoruz. Herşey eskisinden çok daha iyi olacak" dedi.

Kütahya Porselen A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı da olan Güral, halen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Konsey Başkanlığı görevini yürütüyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 23:35:43
Güncelleme :22 Ocak 2009 Perşembe 02:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?