2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Bayan petrolcüden çocuklara kampanya

Kütahya Simav’ın tek bayan petrolcüsü Zehra Akay, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla ilköğretim öğrencilerine yönelik özel hikaye kitabı kampanyası başlattı.

 23 ve 24 Nisan 2009 günleri için geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için sürücülerin bir defada en az 50 TL tutarında akaryakıt alması gerektiğini vurgulayan Simav’ın ilk ve tek bayan petrolcüsü Zehra Akay, asıl mesleğinin öğretmenlik olduğunu vurguladı.


Emekli olduktan sonra ilçenin İzmir Caddesi üzerinde faaliyet gösteren babasına ait akaryakıt istasyonunun başına geçerek işleri yürütmeye çalıştığını vurgulayan Akay, eğitimden ve öğretmenlikten bir türlü kopamadığı için öğrencilere yönelik böylesine hayırlı bir kampanya düzenlediğini ifade etti. Kampanyaya Simavlı sürücülerin ilgi göstermesinin hem işlerinin açılması yönüyle hem de eğitime verilen değer açısından kendisini son derece mutlu ettiğinin altını çizen bayan petrolcü Zehra Akay, 150 civarındaki hikaye kitabının kısa sürede tükendiğini bildirdi.


Kampanyanın duyulmasının ardından eğitime önem veren sürücülerin akaryakıt almak için akaryakıt istasyonuna akın ettiklerini dile getiren Akay, çocuklarla birlikte ailelerinin de mutlu olmasının kendisini de mutlu ettiğini dile getirdi. Akay, promosyon olarak verdikleri hikaye kitaplarının her öğrencinin kütüphanesinde bulunması gereken yararlı yayınlar arasında bulunduğunu kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 17:56:19
Güncelleme :23 Nisan 2009 Perşembe 18:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?