2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Bebeğin üzerine televizyon düştü

3 yaşındaki çocuk televizyonun üstüne çıkmak istediği sırada 72 ekran televizyon yerde yatan 9 aylık kızın üstüne düştü.

Kütahya'da bir annenin 3 çocuğunu önce dövdüğü sonra da eve kilitleyip gezmeye gittiği ileri sürüldü. Olay, Gaybiefendi Mahallesi Gümüş Sokak 1 nolu evde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, baba M.K'nin (28) işte olduğu sırada anne D.K (26) 9 aylık kızını, 5 yaşındaki kızı ve 3 yaşındaki oğluna emanet ederek evden ayrıldı. 9 aylık kardeşlerini yere yatıran ablası ve ağabeyi odada oyun oynamaya başladı.

3 yaşındaki çocuk televizyonun üstüne çıkmak istediği sırada 72 ekran televizyon yerde yatan 9 aylık kızın üstüne düştü. Bir anda panik yapan çocuklar sokakta oturan komşularına haber vermeye çalıştı ama kapı üzerlerinden kilitli olduğu için seslerini uzun süre duyuramadılar. Daha sonra camı açan 5 yaşındaki abla, sokaktan geçenlerden yardım istedi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servisi ekipleri 9 aylık bebeği Kütahya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Annenin sürekli çocuklarını dövdüğü en son gitmeden önce de çocuklarını döverek evden ayrıldığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, bebeğin tedavisinin ardından çocuk esirgeme kurumuna teslim edileceği öğrenildi. Baba olayla ilgili konuşmak istemezken, eşinin nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

Küçük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kayıplara karışan anneyi arıyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 23:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?