2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Belediye Linyitspor'a desteği kesti

Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyitspor Başkanı Hasan Hüseyin Karaay kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Linyitspor’un 2. Lig yolunda emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi.

Karaay, 29 Mart yerel seçimlerinden sonra Tavşanlı Belediyesi’nin kulübe sağladığı desteğin de sona erdiğini belirterek, “Yeni yönetim kulübe destek olursa memnun olur, teşekkür ederiz. Olmazsa da bizim için önemli değildir. Mali yapımızın dengesini bozmaz. Kulübü 2. Lige taşırız, Kütahyamızı da en iyi şekilde bu ligde temsil ederiz” dedi.

Karaay, Linyitspor’un profesyonel lige çıkmasıyla Tavşanlı Belediyesi tarafından, hayvan pazarı, sebze pazarı, otopark ve halı saha gelirleri ile Linyitspor’a destek sağladığını hatırlatarak, ancak 2 Nisan Perşembe gününden itibaren buralardan sağlanan desteklerin kesildiğini aktardı.

Karaay şöyle dedi: “Linyitspor’umuz bir müessese kulübüdür. Benim başkanı olduğum bir yönetim kurulu vardır. Bizler takımımız için elimizden gelen tüm gayretleri gösteriyoruz. Belediye’de geçtiğimiz süreçte bize katkı sağlamıştır ve sponsorlarımızdan biri olmuştur. Yeni seçilen belediye başkanımızın seçim sürecinde (Linyitspor’a katkılar sürecek) açıklaması vardı. 2 Nisan tarihinde Hayvan Pazarı’na kulübümüzün yetkililerini gönderdik. Pazardaki ilgililer, Kulüp görevlimize (Biz bu destek konusunda Başkan’dan gerekli talimatı almadık) demişler. Daha sonra bu durumu sebze pazarında yaşamamak için 4 Nisan tarihinde de ilgililere duyuru yaptık. Ancak bize geri dönen olmadı. Son olarak 9 Nisan Perşembe günü de Hayvan Pazarına gidildi. Yine alınamadı. Bundan sonra Belediye yardım edebilir veya etmeyebilir. Bunu bilemiyoruz. Belediyeye yardım ederse teşekkür ederiz, etmezse saygı duyarız. Belediyeden destek konusunda bazı şartlar öne sürülürse bunu da yönetim olarak kabul edemeyiz. Takımımızı hedefi doğrultusunda yönetecek basirete ve güce sahibiz. Taraftarlarımız ve ilçe kamuoyu bundan şüphe etmesin.”

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 15:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?