7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Belediye personeline diksiyon dersi

BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON DERSİ

Kütahya’nın Simav Belediyesi tarafından işletilen dünyaca ünlü Eynal Kaplıcaları çalışanlara yönelik 3 günlük diksiyon ve güzel konuşma semineri sona erdi.

Simav Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü öncülüğünde Eynal Kaplıcaları Toplantı Salonunda hayata geçirilen “ Diksiyon ve Güzel Konuşma” Seminerine kurumda çalışan 77 personel ile yöneticilerde katıldı.

Diksiyon Öğretmeni Tarık Yenen seminere katılanlara “ Türkçenin doğru kullanılması, Etkili iletişim Teknikleri, Beden Dilinin kullanılması ve sözcüklerin ifade edilmesinde tonlamanın önemi “ gibi konularda aydınlatıcı bilgiler verdi.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin konaklamak için ziyaret ettiği Bin 200 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcalarında vatandaşlara bir yandan kaliteli sağlık hizmeti sunarken bir yandan da günün koşullarına uygun hitap tarzı ile karşılık vermek istediklerini kaydetti.

Seminerin çok yararlı geçtiğini ifade eden Simav Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Feridun Erdoğan’da, bu tür hizmet içi seminerlere önümüzdeki günlerde devam etmeyi planladıklarını bildirdi. Erdoğan şunları söyledi: “Simav Eynal Kaplıcalarının artık bir Marka olduğunu düşünürsek, bu markayı layık olduğu seviyelere getirmek ve halkımıza en kaliteli hizmeti sunabilmek için bilimsel metotlarla çalışmalıyız. Bunun içinde konusunda uzman Tarık Yenen ile bu eğitimleri planladık. Eğitimlerin sonunda etkili iletişimin ve Kişisel Gelişimin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu gördük.”

BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON DERSİ
BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON DERSİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 13:03:01
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 13:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?