29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Belediyeden öğrencilere karne şenliği

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, yılsonu tatiline giren İlköğretim Okulu öğrencilerine belediye tarafından karne şenliği düzenlendi.


Gediz Belediye Kültür Salonunda üçüncü kez düzenlenen karne şenliği etkinliğinde palyaçolar ve kukla sanat gösterileri bütün öğrencileri sevindirdi.
Müzikli kukla gösterisinde Keloğlan, Barış Manço, Seda Sayan ve Kabasakal tiplemelerini büyük bir heyecanla seyreden öğrenciler, öğleden sonra Belediye Hizmet Binası önünde kurulan İnteraktif Şişme Oyun Parkında doyasıya eğlendiler. Eğlencenin ardından öğrencilere pamuk helva dağıtıldı ve kitap hediye edildi.
Çocukların karne şenliğine katılan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Okulların yaz tatiline girmesiyle karne sevinci yaşayan çocuklarımıza eğlence tertip ettik. Çeşitli okullardan belediye önüne gelen öğrencilerimiz birbirleri ile tanışıp kaynaştılar. Bu etkinlik onların en güzel anıları arasında yer alacak. Onlar için çok eğlenceli olan bu etkinliği her yıl karne dağıtımından sonra düzenleyeceğiz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 12:39:09
Güncelleme :20 Haziran 2008 Cuma 12:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?