2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Belediyenin kapıları halka açılıyor

Kütahya’nın en büyük ilçesi Simav’da seçimi kazanarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan Kasım Karahan, odasının kapısını halka açık tutuyor.

Simav’ın DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan, halk günleri düzenlenmesi için yetkililere talimat verdi. Vatandaşın belediye üzerinde doğrudan söz sahibi olduğunu belirten Karahan, seçim döneminde vatandaşa verdikleri sözlerden birisinin de vatandaşla yakınlaşmak olduğunu hatırlattı.

Belediyeye gelen vatandaşın kendi evine gelir gibi gelmesini sağlayacaklarını kaydeden Karahan, bu konuda çok ciddi hazırlıklar içerisinde olduklarını ifade etti. Simavlının dertlerine çözüm bulmak için bire bir görüşmenin daha faydalı olacağının altını çizen Karahan, ilk halk günü uygulamasına önümüzdeki günlerde başlayacağını ve halk gününü belirleyecekliri bir günde her hafta düzenli bir şekilde tekrarlayacaklarını kaydetti.

Karahan, halk günlerinde yanında daire müdürlerinin de bulunacağını ve vatandaşın dertlerine yerinde çözüm bulmaya gayret sarf edeceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 11:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tevfik karabacak IP: 88.251.241.xxx Tarih : 15.04.2009 16:08:16

değerli yarenim Kasım KARAHAN ın yeni görevini kutlar  ilçemiz için hayırlara vesile olmasını dileriz.işi zorlaştı elini taşın altına koydu yolu çetin ALLAH yardımcısı olsun bundan sonra kırgınlıklar öfke bozgunculuklar bizlere sabır hoş görü bağışlamak başkan olarak ona ait eğer yüküde mutluluğuda ekibiyle paylaşıp orkastra şefi gibi davranabilirse ,sevdiklerine karşı şefkatli sevmediklerine karşı adaletli bilmediklerine karşı dikkatli davrandığı sürece sıkıntısı olmayacak SİMAV halkını ve bizleri yanında bulacaktır.zaman herşeyin ilacıdır bekleyip göreceğiz.samimi bulduğumuz içinde ucuz politik oyunların olmadığı her işinde yanında olup destek vereceğiz başarılar dilerim.