7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Belediyeye çöp kamyonu desteği

GEDİZ BELEDİYESİNİN TEMİZLİK KAMPANYASINA YENİ ÇÖP KAMYONU DESTEĞİ

Gediz Belediyesi tarafından başlatılan Temizlik Kampanyasına Çevre ve Orman Bakanlığından hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu desteği geldi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, bir süre önce başlattıkları Temizlik kampanyası ile geliştirilen yeni temizlik sisteminin Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu ile destek verildiğini söyledi.

Yeni temizlik projesine destek verilmesi için iki ay önce Çevre ve Orman Bakanlığı’na müracaat ederek çöp kamyonu tahsis edilmesini istediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, bu talebin bakanlık tarafından olumlu karşılanması üzerine Devlet Malzeme Ofisi yoluyla piyasa değeri 93 bin TL olan 2011 model Isuzu NPR (4x2) 6+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonunun bedelsiz olarak belediyeye tahsis edildiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Belediyemizce geliştirilen yeni temizlik sistemine destek veren başta Çevre ve Orman Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milletvekilimiz Soner Aksoy ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ederim" dedi.

GEDİZ BELEDİYESİNİN TEMİZLİK KAMPANYASINA YENİ ÇÖP KAMYONU DESTEĞİ
GEDİZ BELEDİYESİNİN TEMİZLİK KAMPANYASINA YENİ ÇÖP KAMYONU DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 11:49:03
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 17:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?