2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Bitsin artık bu çile

Kütahya’nın Simav Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, tamamlanması yılan hikayesine dönen Simav-Kütahya karayolunun Uğurlu Güme mevkiinde düzenlediği basın toplantısında işbaşındaki siyasileri vatandaşlara şikayet etti. Söz konusu 16 kilometre uzunluğundaki yolun tamamlanması yönünde Simav AK Parti yöneticilerinin geçen yıl halka verdikleri sözlerin boşa çıktığını anlatan Gündüz, yolun tamamlanması için bu yıl ayrılan ödeneğinde geçen yıl ayrılan 6 milyon TL’lik ödeneğin dörtte biri kadar olduğu yönünde duyumlar aldıklarını anlattı.

Gündüz, yolun ayrılan ödenekle bitirilmesinin hayal olacağını öne sürdü. 16 kilometrelik yolun bu haliyle hem sürücülere hem de yolculara çile çektirmekten öteye gitmediğini anlatan Gündüz, Kütahya’nın en büyük ilçesi Simav’ın böyle bir yolu hak etmediğini vurguladı.

Simav-Kütahya Karayolunun Uğurlu güme mevkiinde gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, yolun bu bölümünün açılmadan çökmeye başladığını vurguladı. Yağışlı günlerde çamur deryasına dönüşen yolun sürücülere zor anlar yaşattığını anlatan Gündüz, yolun bir an önce standart hale getirilerek açılması için işbaşındaki siyasileri de göreve davet etti.

Basın toplantısının ardından gazetecilerle birlikte güzergah üzerinde yer alan Kütahya’ya bağlı Şaphane ilçesinin Hacı Hasanlar Mahallesi halkıyla bir araya gelen MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, işbaşındaki siyasilere yönelik şikayetlerini burada da sürdürdü.

Vatandaşlara bu günlerde oy istemek için gelen siyasileri sorgulamalarını isteyen Gündüz, yolun bir an önce tamamlanması yönünde vatandaşların siyasiler üzerinde baskı kurmalarını istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?