2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Boks hocası polis

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Muammer Sağlam, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde geleceğin borsörlerini yetiştiriyor.

11 ile 16 yaş arasındaki 35 gennce her gün 2,5 saat boks sporunu öğreten Sağlam, en büyük arzusunun Kütahya'ya bir boks okulu kazandırmak olduğunu söyledi.

Polis memurluğunun yanı sıra 14 yıl fahri olarak Boks Milli Takım Antrenörlüğü de yaptığını belirten Sağlam, "Ben Kütahya'ya atanalı 1 yıl oldu. Boks İl Temsilcisi Cahit Özel'in de katkılarıyla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesislerinde boks antreman sahası kurduk. Burada her gün 11 ile 16 yaş arası 35 gencimize hiç bir ücret almaksızın boks eğitimi veriyorum" dedi.

Sağlam, Haziran ayında Bayburt'ta yapılacak olan Boks Minikler Türkiye Şampiyonası'nda iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Sağlam, 26-31 Ocak tarihleri arasında Samsun'da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası'na da 60 kiloda Hasret Şenkal, 75 kolida Burak Gazi Ülker ve 91 kiloda Yasin Çakar ile katılacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 12:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?