2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Borsa'dan KÜTAF 2009'a destek

Kütahya'da 16-19 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan '1. Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na, (KÜTAF 2009) Ticaret Borsası'nın da destek vereceği bildirildi.

Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Altınkaya, yaptığı açıklamada, 16-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan KÜTAF 2009 Fuarı'nın bölge çiftçisi açısından çok önemli olduğunu ve Kütahya tarımını daha ileri seviyeye taşıyacağını belirtti.

Altınkaya, "Bizler de Kütahya Ticaret Borsası olarak KÜTAF 2009 Fuarı'na katılmak isteyen üyelerimize elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu fuarın Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Bilecik ilçe ve köylerindeki çiftçileri de yakından ilgilendirdiği ve bölge çiftçisini de görmeyi çok istiyoruz" dedi.

Üyelerinin fuara katılmaları için stand desteği de vereceklerini ifade eden Altınkaya, "Üyelerimizin bu fırsatı iyi degerlendirmelerini istiyoruz. Yönetim olarak aldığımız bazı kararlar var. Bu fuara katılacak üyelerimizin belli miktarlarla desteklenmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

KÜTAF 2009 Fuarı'nın açılmasına 2 ay gibi kısa bir süre kaldığını belirten Frig Fuarcılık yetkilileri, katılımcı bazında iyi bir seviyeye geldiklerini bildirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 13:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?