3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Bozuk yol düzeltilmeyi bekliyor

Kütahya'nın tarihi Hisar Kalesi'ne Maruf Mahallesi istikametinden çıkan yolun bir türlü düzeltilmemesi tepkilere sebep oluyor.

Uzunluğu yaklaşık 500 metreyi bulan yolun yıllardır kendi haline terk edildiğini belirten mahalle sakinleri, "Bilindiği gibi Hisar Kalesi, Kütahya'nın yüzakı. Hisar Kalesi'ne çıkan iki yol var. Okmeydanı istikametinden çıkan yol tamamen yenilenerek çağdaş bir hale getirildi. Ancak, Maruf Mahallesi'nden başlayan yol ise yıllardır bakımsız. Buranın araç ve yayaların rahatlıkla kullanabileceği duruma getirilmesini istiyoruz. Daha sonra da kilit parke taşı döşenmesini istiyoruz. Bu konuda belediyeye defalarca müracaatta bulunduk. Ancak hiç bir netice elde edemedik" dedi.

VATANDAŞ, BAŞKAN İÇA'NIN SEÇİM SONRASI VERDİĞİ SÖZÜ HATIRLATTI

Vatandaşlar, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'nın 29 Mart Yerel Seçimler sonrası kentin en işlek cadde ve sokaklarındaki bilboardlarına yazdırdığı "Teşekkürler Kütahyam. Seçimlerde Türkiye 3.'sü olduk. Hizmette birinciliğe talibiz" sözünü hatırlatmayı da ihmal etmediler.Mahalle sakinleri, yolun bir ön önce düzeltilip, çağa uygun hale getirilmesini istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 15:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan IP: 85.100.239.xxx Tarih : 25.07.2009 00:38:31

Hisarın neresi düzgün ki yolu düzgün olsun. kaleler dagılıyor,çevre düzenlemesi yok,yolları bozuk,kale eteklerine evler yapılmış hemde kalelerle birleşik. 70 kale burcunun kaçı ayakta? güvenlik ve ışıklandırma yok! yürüyüş yolları yok. belediye topu kültür müdürlügüne atıyor onlardan ses seda yok. kütahyanın en ragbet gören mekanı pislik ve rezillik içinde kütahyamızı en kötü şekilde temsil ediyor işte...