6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Bozuk yollar ve çamur esnafı bezdirdi

Kütahya’da Ahi ve Fatih Sanayi Sitelerinde faaliyet gösteren esnaflar, yıllardır ihmal edilen yollarının yapılmasını istiyor.

Yollarının bozuk olması sebebiyle fazla müşteri gelmediğini belirten site esnafları, "Ahi ve Fatih Sanayi Sitelerinde yüzlerce dükkan bulunuyor. Ana sokaklar belediye tarafından asfatlandı. Ancak onlarca ara sokak çamurdan geçilmiyor. Yıllardır yollarımız hala yapılmadı. Yollarımız bozuk olduğu için müşterimiz buraya gelmekte zorluk çekiyor. Belediyeden bizi kışın çamurdan, yazında tozdan kurtarmasını istiyoruz" dediler.

Kütahya Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Eğret, yol konusunda esnaf olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Yolları, siteyi inşa eden kooperatifin yapması gerekiyordu. Ancak kooperatif şimdiye kadar yapmamış ve kooperatif fesholmuş. Esnaf olarak yollarımızın belediye önderliğinde yapılmasını istiyoruz. Maddi olarak esnaflar üzerine ne düşüyorsa yapacaktır. Her seçim döneminde Ahi ve Fatih Sanayi Sitelerinin yolları seçim malzemesi olmuş ve vaatlerde bulunulmuştur. Ama iş icraate gelince vurdumduymazlıktan geliniyor" diye konuştu.

kütahya
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 12:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?