7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Bu çileye son verin!

KÜTAHYA'DA BAYRAM TATİL SONRASI 'ELEKTRİK KUYRUĞU REZALETİ'

Kütahya'da Ramazan bayramı tatili sonrası elektrik faturalarını yatırmak isteyen yüzlerce vatandaş, onlarca metre uzunluğundaki 'kuyruk rezaleti'yle karşı karşıya kalınca, yıllardır bir türlü çözüm üretmeyen yetkililere isyan etti.

Vatandaşlar cezalı duruma düşmemek için saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar, bu durumun her tatil sonrası yanşandığı ancak yetkililerin herhangi bir çözüm istihsal etmediğini kaydettiler.

Modern ve çağdaş bir insan gibi elektrik paralarını yatırmak istediklerini dile getiren Kütahyalılar, Osmangazi Eletrik Dağıtım A.Ş. yetkililerinin vezne sayısını artırmasının yanı sıra veznelerin bulunduğu alanın genişletilmesini istedi.

Osmangazi Eletrik Dağıtım A.Ş. yetkililerinin seslerine kulak vermesini beklediklerini ifade eden vatandaşlar,” Bu çileye son verin. Bu görüntüler Avrupa Birliğine girmeye çalıştığımız modern çağa yakışmıyor. Bizlerde büyük şehirlerdeki vatandaşlarımız gibi paramızı modern ve çağdaş bir ortamda yatırmak istiyoruz. İtiş kakış istemiyoruz ” şeklinde konuştular.

KÜTAHYA'DA BAYRAM TATİL SONRASI 'ELEKTRİK KUYRUĞU REZALETİ'
KÜTAHYA'DA BAYRAM TATİL SONRASI 'ELEKTRİK KUYRUĞU REZALETİ'
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 16:34:05
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 16:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?