30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Bu da ikinci el bayramlık

Kütahya'da satışa sunulan ikinci el ayakkabılar büyük rağbet görüyor.
Ulu Camii Caddesi üzerinde 27 yıldır antikacılık yapan Ahmet Sert, tarihi eser alanların sayısı azalınca ikinci el ayakkabı ticaretine başladı. Vatandaşların ayakkabı almaktan çok satmak için geldiğini belirten Sert, kullanılabilir ayakkabıları 3-4 YTL'ye satın aldığını söyledi.


Esnafın büyük bir ekonomik durgunluk içinde olduğunu ifade eden Sert, "İkinci el bay-bayan ayakkabı alıp satmaya yeni başladım. Her gün 7-8 kişi kullanmadıkları ayakkabıları satmak için geliyor. Kullanılabilir ayakkabıları 3-4 YTL arasında satın alıyorum. Ayakkabı almaktan çok satmaya gelen var. Aldığım ikinci el ayakkabıları tamir edip boyadıktın sonra 5 ile 10 YTL arasında satıyorum" dedi. Antikacı Sert, ikinci el ayakkabı ticaretiyle aylardır durgun olan işlerinin bir nebze olsun açıldığını dile getirdi. 70 yaşındaki Eşref Beşkarış adlı vatandaş, "Antikacı Ahmet Sert'in ikinci el ayakkabı sattığını duyunca buraya geldim. Kendisinden bir çift ayakkabıyı 5 YTL'ye satın aldım. Aldığım ayakkabının birinci eli en az 40-50 YTL. Aldığım bu ayakkabıları Kurban Bayramı'nda giyeceğim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 10:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih IP: 88.227.14.xxx Tarih : 4.12.2008 23:06:05

bu haberi okuyupta vicdanı sızlamayıp ahkam kesenler.kütahyamızı fakirleştirenler ve kütahya halkını bu hale düşürenler utansın.uyuma kütahya halkı.türkiyede başka yerde yok böyle bişey.seni bu hale getirenler utansın