2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Çakır tam gaz!

29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala tüm bölgede olduğu gibi Tavşanlı'da da siyasi partilerin tanıtım ve gezi çalışmaları devam ediyor.

Bu çerçevede AK Parti Tavşanlı Belediye Başkanı adayı Ali İhsan Çakır ve beraberindeki AK Partililer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, heyet, Çukurköy ve Subaşı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek seçim projelerini anlatıp destek istedi.

Çukurköy'de konuşan Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, kendisinin Çukurköy ile bir kan bağının olduğunun altını çizerek, bu sebepten dolayı Çukurköylü vatandaşlarla bir araya gelmenin kendisini özel hissettirdiğini söyledi.

Çukurköylülere de kendisini içlerinden biri olarak gördükleri için teşekkür eden Çakır, "Buraya geldiğimde evimde gibi hissediyorum. Nasip olursa Tavşanlı'nın yanında Çukurköyün de belediye başkanı olacağım. Bu mutluluk verici bir durumdur. Çukurköy halkının beni bir şans olarak değerlendirmesini de memnuniyetle karşılıyorum" diye konuştu.

"Tavşanlı'yı ve sizleri, evladınız olarak, hiçbir şekilde mahcup etmedim. Hiç birinizin başını öne eğdirecek davranış içine girmedim" diyen Belediye Başkanı Çakır, "Elimizi güçlü kılarsanız, bu dönem Tavşanlı ve Çukurköy'e çok önemli hizmetler yapacağız. Tavşanlı’nın yanında Çukurköy'ü de uçuracağız. Çukurköy'e yönelik çok önemli projelerimiz var" diye konuştu.

Belediye Başkanlığı dönemini kapsayan 5 yıllık süreçte Tavşanlı'da yaptığı yatırımları anlatıp vatandaşları bilgilendiren Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "Tavşanlı Belediye Başkanlığına geldiğimde 6 milyon TL'lik bir Belediye bütçesi vardı ve yatırım gücü yüzde 23'lerdeydi. Geldiğimiz noktada ise bütçemizin rakamı 22 milyon TL'ye ulaşmıştır. Yatırım gücümüz ise 11 milyon TL olmuş, bu rakam ise % 48'lere tekabül etmiştir. Yatırım gücümüzü nerdeyse yarısında fazla artırmış bulunuyoruz. Bu durum parayı iyi yönetmekle ilgilidir. Tecrübe ve deneyimlerimizi ikinci bir 5 yıla yansıtıp daha iyi hizmet yapma gayretinde olacağız. Planladığımız ve yapacağımız projeler ile sizlerin karşısındayız ve teveccühünüz ile tekrar seçildiğimizde bu projeleri gerçekleştirme fırsatımız olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 14:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?