2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Çakır'ın hedefi büyük

Kütahya'nın Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, geleceğin Tavşanlı'sı için kentsel alt yapıların gözden geçirilerek ilçenin 'yüz yılını' planlamayı hedeflediklerini söyledi.

Çakır, yeni dönemde Belediyenin imkanları ile 'Teleferik Projesi'nin hayata geçirileceğini anlatarak, bu proje ile yeni devlet hastanesi ulaşımına ikinci bir alternatif sağlanacağını bildirdi.

Bu proje ile emekli ve yaşlılar için büyük bir kolaylık sağlanacağını ifade eden Çakır, ayrıca indirimli tarife uygulanmasının da öngörüldüğünü dile getirdi.

Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, yeni dönemde önemli projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, kavşaklardan Kuruçay Geçidi-Çevre Yolu Kavşağı, Kanal Caddesi-Kuruçay Caddesi kesişim noktalarında düzenleme çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

Leblebiciler Sitesi, Tahıl Pazarı, Semt Sahaları konusunda çalışmaların sürdüğünü anlatan Belediye Başkanı Çakır, mahalle konaklarının, emekli ve yaşlıların lokal hizmetlerinin sunulduğu ayrıca, kütüphane, düğün salonu, tahsilat merkezi ile dinlenme ve sosyal etkinlik alanları olacağını söyledi.

'Gençlik Merkezi Projesi' ile içerisinde gençlerin rahatlıkla sosyal ve kültürel etkiliklerini ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri alanların oluşturulacağını vurgulayan Belediye Başkanı Çakır, ayrıca bayanların faal olarak katılabileceği kurs ve etkinliklerin düzenleneceğini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 13:28:22
Güncelleme :26 Şubat 2009 Perşembe 13:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?