3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Çalımbay fuarda öğrencilerle buluşacak

KÜTAHYA'DA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ VE KİTAP FUARI
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın, 22-25 Ekim tarihlerinde Kütahya'da gerçekleştirilecek olan '1. Eğitim Teknolojileri ve Kitap Fuarı'nda, öğrencilerle söyleşi yapacağı bildirildi.

Frig Fuarcılık A.Ş.'nin organizasyonunu yaptığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verdiği '1. Kütahya Eğitim Teknolojileri ve Kitap Fuarı'nda yer alacak ünlü isimler belirlendi. Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eğitim Teklolojileri ve Kitap Fuarı'nda öğrencilerle buluşacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi işbirliği ile Eskişehirspor Kulübü'nün Teknik Patronu Rıza Çalımbay , Frig Fuarcılık Yönetimi ve TSYD Kütahya İl Temsilciliği'ni sürdüren Ahmet Eren tarafından '1. Kütahya Eğitim Teknolojileri ve Kitap Fuarı'na davet edildi. Rıza Çalımbay, ”Kütahya’daki fuarda öğrenci kardeşlerimizle bir söyleyişide bulunmaktan çok memnun olurum” diye konuştu.

Eskişehirspor’a bu yıl Galatasaray’dan transfer olan Ümit Karan ve Youla da fuara davet edidi. Yapılacak olan fuarda bir aksilik olmazsa Kütahya’da olacaklarının sözü alındı.

Frig Fuarcılık yetkilileri, 4 gün sürecek olan fuarda hergün konferanslar, söyleşiler ve ünlü yazarların imza günleri de yapılacağını belirterek, "Kütahya‘da eğitim gören tüm öğrencilerin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleri ile fuar alanına taşınacağı ve Uşak, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Bilecik’ten de ziyaretçilerin katılmalarını bekliyoruz”dediler.
 

    KÜTAHYA'DA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ VE KİTAP FUARI

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 12:47:05
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 20:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre IP: 88.246.49.xxx Tarih : 4.10.2009 02:34:28

yakısır kütahyama fuar kenti olma yolunda ilerliyor.Dahada cesitli fuarlar olmalı sanatsal yönü sehrin ortaya cıkarılmalı