7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Çamlıca mesire alanı yenileniyor

ÇAMLICA MESİRE ALANI YENİLENİYOR

Kütahya'da Çamlıca mesire alanının çağa daha uygun getirilmesi için başlatılan çalışmaların bir ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, İl Çevre ve Orman İl Müdürü Mehmet Kuşcu, basın mensuplarına çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Milletvekili Kinay, Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan tahsis edilen ödeneklerle Çamlıca'daki oturma masaları, çocuk parkı ve tuvaletlerinin yenileme çalışmalarının halen sürdüğünü kaydetti.

Kinay, "Bilindiği gibi, Çamlıca piknik alanı şehrimizin en gözde mekanlarından birisi. Buranın oturma masaları başta olmak üzere park ve tuvaletleri çağa uygun getiriliyor. Yaptığımız girişimler sonucu, Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan tahsis edilen ödeneklerle başlatılan yenileme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bir ay içinde Çamlıca yepyeni bir mekam haline gelecek" dedi.

ÇAMLICA MESİRE ALANI YENİLENİYOR
ÇAMLICA MESİRE ALANI YENİLENİYOR
ÇAMLICA MESİRE ALANI YENİLENİYOR
ÇAMLICA MESİRE ALANI YENİLENİYOR
ÇAMLICA MESİRE ALANI YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 14:37:02
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 15:41:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dogan günes IP: 109.250.66.xxx Tarih : 29.09.2010 07:13:37

yapilan hizmetlerden allah razi olsun elerinize saglik böyle güzel yerlerde lazim hic olmasa islamdinine uygun insan ailesi vakit gecirebilecegimiz yerlerde olmasi lazim ama valakin sayin vekilimze bu kürsüden soruyorum kendilerine zafer havalimanindan hic bahsettikleri yok nasil olsa secim yaklasiyor görüsmek ümidi ile nasil olsa kendileri garanti