3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Çavdarhisar'da istişare toplantısı

AK Parti Kütahya Milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanları ve köy muhtarları Çavdarhisar ilçesinde buluştu.

İstişare toplatısına Milletvekileri Hasan Fehmi Kinay, İsmail Hakkı Biçer, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, İl Geanel Meclisi üyeleri Remzi Günay, Seyit Ömer Durmuş ve Mehmet Yıldız, Hacıkebir Belediye Başkanı Ömer Öztürk ve 18 köyün muhtarı katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, hükümetin tarım politikaları gübre fiyatlarında yaşanan değişmler Çavdarhisar'a yapılması düşünülen yatırmlar projeler hakkında bilgiler vererek, "Bütün dünya ekonomik krizi yaşarken, Türkiye'de kamu ve özel sektör yatırımları devam ediyor. Köylerimiz ve kentlerimizin alt yapıları durmaksızın devam ediyor. Türkiye potansiyeli ve alt yapısının sağlamlığı nedeniyle dünyada yaşanan krizleri en az etkilenmiş olarak atlatan ülkelerden olacaktır" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı da, bölgenin en modern Devlet Hastenesi'nin Çavdarhisar ilçesine kazandırıldığını bildirdi. Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Çavdarhisar ilçesi ve köyleri adına istişare toplantısının ilçelerinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 14:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?