2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

'Chat yapıyordu öldürdüm'

Kütahya'da 14 Temmuz günü eşinin boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Olay 14 Temmuz günü akşam saatlerinde gerçekleşti. Balıklı Mahallesi Balıklı Caddesi'nde, 29 yaşındaki Erhan Ulu, kendisi gibi porselen fabrikasında çalışan 24 yaşındaki eşi Esra Ulu'yu internette bir kişiyle chat yaparken gördüğü iddiasıyla deliye döndü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine sokağa kaçan eşini kovalamaya başlayan şahıs, evlerinin yakınındaki Balıklı Camii avlusunda kıstırdığı genç kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen ilk duruşmada Erhan Ulu, “İşten döndüm ve kapıyı anahtarımla açtım. Eşim yatak odasındaki bilgisayarın başındaydı. Arkadan sarılıp öpmek istedim. Eşim beni fark edince telaş içinde MSN ekranını kapatmaya çalıştı. Tartışmaya başladık. Bizimle kalan kayınbiraderim Halil Özdemir odaya geldi, ‘Abla kaç, yakalandın’ dedi. Eşim evden çıkınca aldatılmış olma duygusuyla mutfaktan bıçak alıp peşinden gittim” dedi.

Tutuklanan Erhan Ulu, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 14:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bam teli IP: 88.253.56.xxx Tarih : 27.11.2009 00:21:44

Allah kimsenin başına vermesin aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık günümüzde sadakat ve bağlılık eşler arasında çok azaldı ölen bayanın gerçekten konuşup konuşmadığı belli değil ama bu tür ilişki içinde olan evli kadın çok, tabi erkeklerde yapıyor aynı şeyi işte öfke baldan tatlı demişler inşallah bir daha böyle olaylar olmaz..