15
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

CHP il başkanı istifa etti

CHP İL BAŞKANI ALİ RIZA MUSLU MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN İSTİFA ETTİ

CHP Kütahya İl Başkanı Ali Rıza Muslu, 2011 yılı içerisinde yapılması planlanan genel seçimlerde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Muslu, İl Başkanlığı görevinden de istifa ettiğini bildirdi.

2011 Genel Seçimlerinde CHP Kütahya Milletvekilliği aday adayı olduğunu açıklayan CHP İl Başkanı Ali Rıza Muslu, bir basın açıklaması yaptı. Muslu açıklamasına şunları söyledi; “Ben CHP Kütahya İl Başkanı Ali Rıza Muslu. 2009 Haziran ayında Genel Merkez tarafından İl Başkanı olarak görevlendirildim. O dönemde sorunları olan, olumsuzluklar yaşayan İl Örgütümüzü, kısa sürede yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte toparlayarak bütün olumsuzlukları bertaraf ederek Parti İl Örgütümüzü aktif, üreten, çalışan ve güvenilir bir duruma getirdik. Göreve geldikten yedi ay içerisinde onbir ilçe’de kongrelerimizi yapıp nisan 2010 tarihinde İl Kongremizi de tamamlayarak delegelerimizin teveccühü ile atanmış olduğumuz İl Örgütümüze seçilmiş olarak da hizmet etme fırsatı yakaladık.

Hizmet ettiğimiz süre içerisinde iki kurultay bir referandum yaşadık ve ikinci senemizde Genel Seçim dönemine geldik. Kısa sürede birçok heyecan yaşayan örgütümüz genel seçimlerde de Kütahya’dan Milletvekili çıkarmanın heyecanını da yaşamak hedefindedir. İnanıyoruz ki Kütahya halkı önümüzdeki genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden yana tercihini kullanacak ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde kendilerini CHP’nin de temsil etmesini sağlayacaklardır. Bu bakımdan Merkez’den aday olmak üzere aday adayı olmak için İl Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerimden istifa ettim. Amacım Kütahya halkına ve Kütahya’ya daha yetkili makamlarda hizmet etmektir. Yılların geri kalmışlığı ile sahipsizlik duygusuna kapılan halkımızın hislerine, haykırışlarına kulak vermek, Yolları, fabrikaları, eğitim kurumları, kültür ve sanat faaliyetleri ile daha canlı dinamik ve hızla büyüyen, göç veren değil göç alan bir Kütahya yaratmak için göreve talip oldum. Bu yüzden Kütahya halkının partime ve şahsıma destek çıkması en büyük dileğimdir.”

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 15:53:00
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 00:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?