2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

CHP'li İlçe Başkanı'nın evinde yangın

CHP Tavşanlı İlçe Başkanı Niyazi Doğansoy ile eşi, oğlu ve torunu, evlerinde çıkan yangından dumann etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Niyazi Doğansoy'un Tepecik beldesindeki evinde sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Oturma odasındaki çekyatta başladığı belirtilen yangını fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Tavşanlı Belediyesine ait itfaiye ekipleri, Niyazi Doğansoy, eşi Emine, oğlu Ahmet (24) ve torunu Niyazi Doğansoy'u (5) evden çıkardı.

Dumandan etkilendiği bildirilen ve 112 Acil Servis ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırılan Niyazi, Emine ve Ahmet Doğansoy'un hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Niyazi Doğansoy'un kendisiyle aynı adı taşıyan ve Özel Tavşanlı Tıp Merkezinde tedaviye alınan torununun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İtfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülen yangın nedeniyle evin bir odasının zarar gördüğü kaydedildi. Yangının çıkış nedeni ve hasar tespitine ilişkin çalışma başlatıldı
 

AA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 10:28:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?