8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Çitgöl Belediyesi'nden araç şov

ÇİTGÖL BELEDİYESİ'NDEN ARAÇ ŞOV

Kütahya’nın Simav İlçesine bağlı Çitgöl Belediyesi, fen işleri, temizlik ve diğer hizmet birimlerine aldığı 7 hizmet aracını düzenlediği törenle belde halkına tanıttı.

Araçların Belediye Hizmet Binası önündeki tanıtım töreni tam bir araç sova dönüştü. Yeni satın alınan 7 aracın yanı sıra 8 de eski araç belediye meydanında sıralandı. Yüzlerce vatandaşın izlediği törende şükür duası yapıldı ve dana kurban edildi.

Çitgöl Beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın, peşin olarak satın aldıkları 60 kişilik yolcu otobüsü, bir adet kepçe, iki adet pikap, bir adet cenaze aracı, bir adet itfaiye, bir adet de kamyonun belde halkının yanı sıra, talep edilmesi halinde çevre beldelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında da kullanabileceklerini bildirdi.

Satın aldıkları 7 yeni hizmet aracı için 478 bin TL’sı para ödediklerini dile getiren Belediye Başkanı Recep Yalçın, araç parkını 15’e çıkardıklarını ve yeni satın alınan araçlarla hizmet kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti. Simav’ın en büyük beldesi Çitgöl halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunun vurgulayan Recep Yalçın, yeni satın alınan araçların hem Çitgöl’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiklerini kaydetti.

Çitgöl Belediyesi'nin yeni satın aldığı araçların halka tanıtım törenine AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, bazı beldelerin belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

ÇİTGÖL BELEDİYESİ'NDEN ARAÇ ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:15:01
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?