6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Çitgöl Kaplıcaları modernize edildi

Belediye Başkanı Recep Yalçın, 200 yatak kapasitesine sahip kaplıcaların başta romatizmal hastalıklar başta olmak üzere tam 14 çeşit hastalığa iyi gelmesi nedeniyle yaz kış ful doluluk oranıyla çalıştığını bildirdi.

Yalçın, "Gelen müşterilerimizin çoğu yaşlı. Ancak yanlarında gelen refakatçilerin çoğu gençlerden oluşuyor. Kaplıca alanımızda onların gezip eğlenebilecekleri hoşça vakit geçirebilecekleri yeşil bir alana ihtiyaç duyduk. Bu amaçla boş bir alanı modern bir park haline getirdik. İçerisinde gece gündüz çeşitli su hareketlerini yansıtan bir şelaleli havuz, yeşil sahalar ile müşterilerimizin rahatça piknik yapabilecekleri alanlar oluşturduk. Ayrıca yayalar için bir yürüyüş parkuru ile bisiklet yolu da yapacağız. Parkımızın içerisini çiçeklerle donatıp yaz kış müşterilerimizin yararlanacağı bir alan haline getirmek istiyoruz. Havuz içerisine ayrıca Kuğu ile park içerisinde serbestçe dolaşacak birkaç Sülün ve Tavus kuşu bulundurmak istiyoruz. Ayrıca kanatlı hayvanlardan oluşan bir de minik hayvanat bahçesi oluşturacağız " diye konuştu.
Başkan Yalçın, yeni parkın 100 milyar liraya mal olduğunu bildirdi.

iha-simav
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2004 Cuma 13:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
lütfiye kaplan IP: 85.106.50.xxx Tarih : 19.06.2007 14:03:04
evet bi kasaba olarak düşünülürse gayet modern bi yer lakin benim ricam köye jeotermalin gelmesi tabi başımızdakiler eyer paraları yemiyolarsa ayrıca insanları vijdanlarıyla baş baş bırakmak istiyorum lütfen kasabamız için en iyisini yapalım lütfen allah rızası için dikkate alırsanız sevinirim hiç sanmıyorum ama ben bi şansımı denemek istedim ayrıca ben citgöllüyüm