2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Çobanoğlu coştu, coşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Doktor Dursun Uzun’un davetlisi olarak geldiği Simav’da vatandaşlara konser veren ünlü halk ozanı Mustafa Çobanoğlu, coştu, coşturdu.

Belediye Düğün Salonu’nu dolduran bin 500 dolayındaki vatandaş ünlü halk ozanı Mustafa Çobanoğlu’nun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle coştu. Salona sığmayan çok sayıda vatandaş Çobanoğlu’nu dışarıda dinlemek zorunda kaldı.

Konsere katılan çoğunluğu hanım ve gençlerden oluşan vatandaşlar, ünlü halk ozanı Çobanoğlu’nun ardından sahne alan Eskişehir’li ünlü rock gurubu Senkron’un seslendirdiği parçalarla kendilerinden geçti, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Konser öncesi söz alan CHP adayı Doktor Dursun Uzun, seçimi kazanmalarıyla birlikte Simav’ı gelecekte güzel günlerin beklediğini anlattı. Konsere katılan vatandaşlar daha sonra CHP’nin Simav Belediye Başkan adayı Doktor Dursun Uzun’un Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosuna kadar yaya olarak yürüdü, Uzun lehine sloganlar attı.

Seçim bürosunun önünde konsere katılanlara seslenen CHP adayı Uzun, aynı kalabalığı Cumartesi günü Hükümet Meydanında saat 11.00 de yapılacak miting alanında da beklediğini dile getirdi, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 22:30:59
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 22:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?