3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Çöken yolda faciadan dönüldü

Kütahya'da yol çökmesi sonucu meydana gelen doğalgaz kaçağına yetkililer zamanında müdahale ederek olası bir facia önlendi.

Alınan bilgiye göre, Gaybiefendi Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerindeki yolun yaklaşık 200 metrekarelik bölümünde çökme meydana geldi. Yolun büyük bir gürültüye çöktüğünü gören vatandaşlar polis, itfaiye ve doğalgaz acil servisi ekipleri arayarak yardım istedi.

Göçük sonucu caddeyi bir anda doğalgaz kokusu sardı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Doğalgaz Acil Servisi ekipleri gazı keserek, muhtemel bir faciayı önledi. Bu arada, olay yerine tedbir amaçlı 2 itfaiye aracı sevk edildi.

Çökme sonucu park halindeki 26 SH 594 plakalı kamyonet çöken bölüme gömülürken, aracın şaha kalmış vaziyeti ilginç görüntü oluşturdu. Vatandaşlar, çöken yolun altından lağım kanalının geçtiğini belirtti.

Kamyonet çöken bölümden çeki vasıtasıyla çıkartılırken, bölgeye tedbir amaçlı bir gün süreyle doğalgaz akışının sağlanmayacağı belirtildi. Belediye ekiplerinin çöken yolu yarın eski haline getirmek için çalışma başlatacağı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 09:22:28
Güncelleme :8 Mart 2009 Pazar 09:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?