4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜTAHYA

Daha yapacak çok işimiz var

Kütahya İl Genel Meclisi'nin Eylül ayı ilk olağan toplantısı yapıldı. Vali Osman Aydın, 6 ay aradan sonra tekrar Kütahya'da olmaktan gurur duyduğunu, yapacak daha çok işleri olduğunu söyledi.

Aydın, "Kütahya'dan ve de sizlerden 6 ay ayrı kaldım. İl Genel Meclisi'nin bu 6 aylık süre içerisinde önemli işler yaptığını gördüm ve geldiğimde de bunları inceleme fırsatı buldum. Ben bir önceki çalışma dönemimizde yaptığımız işleri ve sizlerin çalışma gayretlerinizi unutmadım. Aynı eforu bir daha gösterebilirsek yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Eğer ki biz bir işi çıkan engeller sebebiyle tamamlayamazsak bunları Ankara'daki milletvekillerimize iletip onlardan yardım isteyeceğiz. Son kanun değişiklikleri sonrasında İl Genel Meclisi'nin çalışma şartları da değişti. Birçok konuda daha rahat çalışma imkanı sağlandı. Her ne konuda olursa olsun ben İl Genel Meclisi'mizle birlikte bir çok güzel işlerin altına imzamızı atıp Kütahya'nın gelişmesinde önemli rol oynayacağımıza inanıyorum" dedi.

Milletvekili Alaettin Güven de, "İl Genel Meclisi, illerin parlamentosu demektir ve hayati önem arz etmektedir. İl Genel Meclisi'nde masaya yatırılan konular her şeyden önce önem sırasına konulmalı ve ona göre ele alınmalıdır. Şunu unutmayalım ki, iyileşme ülke bazında olduğu anda bu gelişmeler ilerisini de etkiler. Bizler tabii ki bu gelişmeleri beklemeden alabildiğimiz yolları kendi çaba ve gayretimizle almalıyız. Toplu halde hareket ederek birliğimizi ve beraberliğimizi göstermeliyiz" diye konuştu.

Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ise, 1.5-2 ay içerisinde gezmedikleri yer kalmadığını, meseleleri yerinde tespit edip çareler ürettiklerini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 12:30:07
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 12:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?